XS_​SHOW_​PROGRESS_​BAR_​FOR_​PROJECT_​STATUS_​VISUALIZATION

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019

XS_​SHOW_​PROGRESS_​BAR_​FOR_​PROJECT_​STATUS_​VISUALIZATION

XS_​SHOW_​PROGRESS_​BAR_​FOR_​PROJECT_​STATUS_​VISUALIZATION

Categorie

Modelvenster

Met deze optie stelt u in of een voortgangsbalk wordt weergegeven om de projectstatus aan te geven.

Als u de voortgangsbalk wilt weergeven, stelt u deze variabele op TRUE in (standaardinstelling). Als u de voortgangsbalk niet wilt weergeven, stelt u deze variabele in op FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.