XS_​SHOW_​PERFORM_​NUMBERING_​MESSAGE

2019

XS_​SHOW_​PERFORM_​NUMBERING_​MESSAGE

Categorie

Nummering

Hiermee kunt u de knop Start nummeren weergeven of verbergen in de waarschuwing die in Tekla Structures verschijnt als u een tekening probeert te maken zonder nummering of wanneer de nummering niet is bijgewerkt.

• Standaard wordt deze variabele ingesteld op TRUE en wordt de nummeringsknop weergegeven.

• Als u de knop wilt verbergen, stelt u de variabele op FALSE in.

U kunt overwegen de knop voor nummering in de multi-user modus te verbergen, omdat onnodige of niet-geplande nummering lang kan duren in grote modellen of de projectnummering kan verbreken. Dit kan gebeuren als het selectievakje Synchronisatie met het hoofdmodel (opslaan-nummeren-opslaan) niet is ingeschakeld in het dialoogvenster Nummering instelling.