Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​SHARING_​TEMP

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​SHARING_​TEMP

XS_​SHARING_​TEMP

Categorie: Multi-user

Met deze variabele kunt u de tijdelijke map voor het pakketbeheer van Tekla Model Sharing definiëren. De standaardwaarde is de tijdelijke map van Windows.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen