XS_​SHARING_​READIN_​SHOW_​CHANGEMANAGER_​CONFLICTSONLY

2019

XS_​SHARING_​READIN_​SHOW_​CHANGEMANAGER_​CONFLICTSONLY

Opmerking:

We raden u aan deze variabele in Bestand > Delen > Instellingen delen in te stellen. Selecteer de opties Wijzigingen na inlezen weergeven en Alleen wanneer er conflicten bestaan.

Gebruik deze variabele om een lijst met modelwijzigingen op het onderpaneel weer te geven nadat u de modelwijzigingen in Tekla Model Sharing hebt gelezen en wanneer er conflicten zijn.

De variabele kan indien nodig in initialisatiebestanden worden ingesteld. Stel XS_SHARING_READIN_SHOW_CHANGEMANAGER en XS_SHARING_READIN_SHOW_CHANGEMANAGER_CONFLICTSONLY in initialisatiebestanden in op TRUE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek.