XS_​SHARING_​READIN_​SHOW_​CHANGEMANAGER

2019

XS_​SHARING_​READIN_​SHOW_​CHANGEMANAGER

Opmerking:

We raden u aan deze variabele in Bestand > Delen > Instellingen delen in te stellen. Selecteer de optie Wijzigingen na inlezen weergeven.

Gebruik deze variabele om een lijst met modelwijzigingen op het onderpaneel weer te geven nadat u de modelwijzigingen hebt Tekla Model Sharing ingelezen.

De variabele kan indien nodig in initialisatiebestanden worden ingesteld. Stel XS_SHARING_READIN_SHOW_CHANGEMANAGER in initialisatiebestanden in op TRUE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek.