XS_​SHARING_​READIN_​SHOW_​AVAILABLE_​VERSIONS

2019

XS_​SHARING_​READIN_​SHOW_​AVAILABLE_​VERSIONS

Opmerking:

We raden u aan deze variabele in Bestand > Delen > Instellingen delen in te stellen. Selecteer de optie Beschikbare updates weergeven bij het inlezen van de wijzigingen.

Gebruik deze variabele om een lijst met beschikbare updates weer te geven wanneer een gebruiker de modelwijzigingen in Tekla Model Sharing inleest.

De variabele kan indien nodig in initialisatiebestanden worden ingesteld. Stel XS_SHARING_READIN_SHOW_AVAILABLE_VERSIONS in initialisatiebestanden in op TRUE om de lijst in te schakelen.

Deze variabele is gebruikerspecifiek.