Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​SHARING_​INFO_​URL

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​SHARING_​INFO_​URL

XS_​SHARING_​INFO_​URL

Categorie: Multi-user

Met deze variabele kunt u het beheerserveradres van Tekla Model Sharing instellen.

Deze variabele is systeemspecifiek. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen