XS_SET​​​​​_MAX​​​​​_POINT​​​​​_CLOUD​​​​​_POINT​​​​​_COUNT

2019

XS_SET​​​​​_MAX​​​​​_POINT​​​​​_CLOUD​​​​​_POINT​​​​​_COUNT

Categorie : Modelvenster

Gebruik deze variabele om de standaard maximumwaarde voor de punten in een venster in puntwolken in te stellen. De standaardwaarde is 10.000.000 (10 miljoen).

Als u snelheidskwesties ontdekt, stelt u het aantal lager in. Als het aantal lager is, lijkt de puntenwolk minder dicht. Als u een hogere waarde gebruikt, kan de dichte puntenwolk een meer oppervlakachtig uiterlijk geven dankzij een kleinere puntafstand.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit de omgevingsbestanden gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe instelling te activeren nadat u de waarde hebt aangepast.