XS_​SET_​HATCH_​ORIGIN_​INTO_​VIEW_​ORIGIN

2019

XS_​SET_​HATCH_​ORIGIN_​INTO_​VIEW_​ORIGIN

Categorie: Arceren

Arceringen worden consistent tussen onderdelen getekend en op de oorsprong ingesteld als u de variabele XS_SET_HATCH_ORIGIN_INTO_VIEW_ORIGIN instelt op TRUE en de schaal en de rotatie van arceringen op nul (0). De standaardwaarde is FALSE.

Voor automatische arceringen worden de schaal en rotatie in het .htc -bestand ingesteld, bijvoorbeeld CONCRETE,0,hardware_LINES,,120 waarbij de waarde 0 (of leeg) automatische schaal en rotatie op False instelt.

Voor handmatige arceringen worden de schaal en de rotatie op het tabblad Vullen van de onderdeeleigenschappen of de dialoogvensters voor vormeigenschappen ingesteld, waarbij u de optie Schaal instelt op Aangepast en het selectievakje Behoud verhouding x en y inschakelt.

In het onderstaande voorbeeld worden de onderdelen die tot hetzelfde betonelement behoren consistent gearceerd.