XS_​SECTION_​SYMBOL_​RIGHT_​ARROW_​SYMBOL

2019

XS_​SECTION_​SYMBOL_​RIGHT_​ARROW_​SYMBOL

Categorie

Tekening eigenschappen

Gebruik deze variabele om het aangepaste pijlsymbool te definiëren dat Tekla Structures in doorsnedesymbolen aan de rechterzijde van doorsneden gebruikt. Als u het aangepaste pijlsymbool wilt gebruiken, selecteert u Aangepast in de lijst Symbool rechts in het dialoogvenster Doorsnedesymbool eigenschappen.

Standaard wordt in Tekla Structures het symboolnummer 0 gebruikt in het bestand sections.sym (dat zich meestal bevindt in de map \environments\common\symbols\ ). Voer eerst de symboolbestandsnaam in, vervolgens het teken @ en daarna het nummer van het symbool, bijvoorbeeld sections@0.