XS_​SECTION_​LINE_​COLOR

2019

XS_​SECTION_​LINE_​COLOR

Categorie : Arceren

Met deze variabele kunt u rondom arcering in doorsneden extra lijnen in verschillende kleuren toevoegen. Voer de numerieke waarde van de kleur in. Raadpleeg hieronder de kleuren en hun numerieke waarden.

In het bovenstaande voorbeeld is de variabele op 0 ingesteld:

In het volgende voorbeeld wordt de waarde 160 gebruikt:

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Opmerking:

Als u de lijnen rondom arcering wilt weergeven en extra lijnen in verschillende kleuren wilt kunnen toevoegen, moet u de variabele XS_DRAW_ALL_SECTION_EDGES_IN_DRAWINGS instellen op TRUE in de initialisatiebestanden.