Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​SECONDARY_​PART_​HARDSTAMP

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​SECONDARY_​PART_​HARDSTAMP

XS_​SECONDARY_​PART_​HARDSTAMP

Categorie

NC bestanden

Stel de variabele TRUE in om SI-blokken voor hoofdonderdelen en elk type aansluitende onderdelen in DSTV-bestanden op te nemen. Stel de optie in op FALSE om SI-blokken alleen voor hoofdonderdelen te maken. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen