XS_​SDNF_​IMPORT_​STORE_​MEMBER_​NUMBER

2019
Tekla Structures

XS_​SDNF_​IMPORT_​STORE_​MEMBER_​NUMBER

Categorie

Import

Stel deze variabele in op TRUE om ervoor te zorgen dat Tekla Structures het ID-nummer voor FrameWorksPlus in de SDNF-import opslaat. Tekla Structures slaat het ID-nummer in het gebruikersattribuut SDNF_MEMBER_NUMBER op. Als u dit niet wilt, stelt u de variabele in op FALSE. De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Klik op de onderstaande koppelingen voor informatie over het exporteren van het ID-nummer.