XS_​SDNF_​IMPORT_​MIRROR_​SWAP_​OFFSETS

2019

XS_​SDNF_​IMPORT_​MIRROR_​SWAP_​OFFSETS

Categorie

Importeren

Stel deze variabele op TRUE in om de eindpuntoffset en startpuntoffset te verwisselen wanneer een geïmporteerd onderdeel al in de SDNF-software wordt gespiegeld. Als u deze variabele instelt op FALSE , worden de eindpunt- en startpuntoffset niet verwisseld. De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.