Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​SDNF_​EXPORT_​INCLUDE_​GLOBAL_​ID

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​SDNF_​EXPORT_​INCLUDE_​GLOBAL_​ID

XS_​SDNF_​EXPORT_​INCLUDE_​GLOBAL_​ID

Categorie

Export

Stel deze variabele in op TRUE zodat het ID-nummer van FrameWorksPlus weer in de SDNF-export wordt gebruikt. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is alleen van invloed op versie 2.0 SDNF-export, maar niet op versie 3.0-export.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen