Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​SDNF_​CONVERT_​PL_​PROFILE_​TO_​PLATE

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​SDNF_​CONVERT_​PL_​PROFILE_​TO_​PLATE

XS_​SDNF_​CONVERT_​PL_​PROFILE_​TO_​PLATE

Categorie

Export

Stel deze variabele in op TRUE om ervoor te zorgen dat bij de SDNF-export plaatprofielen (PL) naar willekeurige platen worden geconverteerd. Werkt met SDNF-versie 2.0 en 3.0. Als u deze instelling niet wilt gebruiken, stelt u deze in op FALSE. De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen