2019 Table of Contents

XS_​REPORT_​OUTPUT_​DIRECTORY

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​REPORT_​OUTPUT_​DIRECTORY

XS_​REPORT_​OUTPUT_​DIRECTORY

Categorie

Locatie bestanden

Verwijst naar de map waarin Tekla Structures lijsten opslaat. Als het volledige pad wordt weergegeven in het veld voor de bestandsnaam van de lijst, wordt deze instelling in Tekla Structures genegeerd. De standaardwaarde is .\Reports.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen