XS_​REBAR_​RECOGNITION_​HOOKS_​CONSIDERATION

2019
Tekla Structures

XS_​REBAR_​RECOGNITION_​HOOKS_​CONSIDERATION

Categorie

Concrete Detailing

Stel deze optie op FALSE in als u wilt dat in Tekla Structures haken worden genegeerd bij het controleren van de vorm van wapeningsstaven en dat in Tekla Structures hetzelfde buigtype wordt toegewezen aan staven met en zonder haken.

Stel deze optie op TRUE in als u wilt dat in Tekla Structures rekening wordt gehouden met de haken en staven met of zonder haken of met verschillende haken als verschillend worden verwerkt.

De standaardwaarde is TRUE.