Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​PROTECT_​SYMBOLS

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​PROTECT_​SYMBOLS

XS_​PROTECT_​SYMBOLS

Categorie

Tekening eigenschappen

Stel deze variabele in op TRUE om te voorkomen dat Tekla Structures objecten boven op symbolen tekent. Als u deze op FALSE instelt, worden de symbolen niet beschermd. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen