XS_​PROFILE_​DISPLAY_​INCH_​MARK_​AFTER_​FRACTIONS_​IN_​REPORTS

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019

XS_​PROFILE_​DISPLAY_​INCH_​MARK_​AFTER_​FRACTIONS_​IN_​REPORTS

XS_​PROFILE_​DISPLAY_​INCH_​MARK_​AFTER_​FRACTIONS_​IN_​REPORTS

Categorie

Inches

Gebruik deze variabele voor de positie van de inch symbolen voor de profiellengte in rapporten.

Als u het inch-teken achter de breuken wilt weergeven (bijvoorbeeld PL1"X18 1/2"), voert u TRUE in. Als u het inch-teken vóór de breuken wilt weergeven (bijvoorbeeld PL1"X18"1/2), voert u FALSE in.

Het inchteken wordt standaard na de breuken weergegeven ( TRUE ).

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.