Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​PROFILE_​ANALYSIS_​VALUE_​DIFF_​LIMIT

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​PROFILE_​ANALYSIS_​VALUE_​DIFF_​LIMIT

XS_​PROFILE_​ANALYSIS_​VALUE_​DIFF_​LIMIT

Categorie

Analysis & Design

Hiermee wordt de waarschuwingslimiet als percentage ingesteld wanneer rekenwaarden voor de profielendatabase worden gecontroleerd.De standaardwaarde is 5.5 (%).

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen