Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​PROFDB

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​PROFDB

XS_​PROFDB

Categorie

Bestand locaties

Hiermee kunt u verwijzen naar de profielmap die Tekla Structures doorzoekt voor profiel-, materiaal-, apparaat- en boutdatabases.

U kunt verschillende databases in verschillende locaties opslaan. Het is dus van belang te weten welke database u gebruikt.

Dit is een systeemspecifieke variabele.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen