XS_​PRODUCT_​IDENTIFIER

2019

XS_​PRODUCT_​IDENTIFIER

Categorie : Tekeningaanzicht

Om aan te duiden met welke software een project is gemodelleerd (oude XSteel, andere detailleringssystemen of Tekla Structures ) en het Tekla Structures -merk te benadrukken, kunt u een Tekla Structures -productidentificatie toevoegen aan de zijde van elke tekening. De productidentificatie zal het imago van uw bedrijf promoten als een vooruitdenkend bedrijf dat de laatste en meest geavanceerde technologieën en methoden gebruikt.

Met de volgende waarden kunt u de positie van de productidentificatie wijzigen of uitschakelen: DX- en DY-offset FALSE en TRUE (standaard).

• Als u de productidentificatie niet wilt gebruiken, stelt u deze variabele in op FALSE.

• Als u het wilt verplaatsen, voert u voor zowel X- als Y-richting waarden in die door een komma (,) worden gescheiden.

Met -5,10 wordt de tekst bijvoorbeeld 5 pixels naar links en 10 pixels omhoog verplaatst.