Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​PRINT_​REPORT_​LINE_​WIDTH_​PORTRAIT

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​PRINT_​REPORT_​LINE_​WIDTH_​PORTRAIT

XS_​PRINT_​REPORT_​LINE_​WIDTH_​PORTRAIT

Categorie

Stempel & symbool editor

Met deze variabele kunt u het aantal tekens per rij opgeven in lijsten die staand worden afgedrukt. De standaardwaarde is 80.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen