XS_​PRINT_​REPORT_​FONT

2019

XS_​PRINT_​REPORT_​FONT

Categorie

Templates & symbolen

Definieer het lettertype voor afgedrukte lijsten. In Tekla Structures wordt deze variabele gebruikt als u geen ander lettertype opgeeft voor afgedrukte lijsten in het dialoogvenster Print. De standaardwaarde is Arial Narrow. Als u geen lettertype invoert, wordt in Tekla Structures het standaardlettertype gebruikt dat is gedefinieerd voor XS_DEFAULT_FONT.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.