Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​PRINT_​MULTISHEET_​BORDER

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​PRINT_​MULTISHEET_​BORDER

XS_​PRINT_​MULTISHEET_​BORDER

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele definieert u de randen die worden weggelaten bij de kleinere vellen bij het afdrukken van een tekening op meerdere kleine vellen.

Als u bijvoorbeeld een horizontale rand van 3 mm en een verticale rand van 5 mm open wilt laten, stelt u de geavanceerde optie op 3,5 in.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen