XS_​POUR_​OBJECT_​COLOR

2019

XS_​POUR_​OBJECT_​COLOR

Categorie: Concrete Detailing

Met deze variabele kunt u de standaardkleur van stortobjecten in modelvensters wijzigen. Voer in het onderdeeleigenschappenvenster het nummer als de waarde met de klassenummers in om de kleur aan te geven. Als u deze variabele bijvoorbeeld op 6 instelt, kleurt Tekla Structures alle stortobjecten geel.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.