XS_POSITION_DIMENSIONS_FOR_HOLES​​​​_IN_SINGLE_SECONDARY_PARTS​​​​_​IN_​ASSEMBLY_​DRAWING

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2019

XS_POSITION_DIMENSIONS_FOR_HOLES​​​​_IN_SINGLE_SECONDARY_PARTS​​​​_​IN_​ASSEMBLY_​DRAWING

XS_POSITION_DIMENSIONS_FOR_HOLES​​​​_IN_SINGLE_SECONDARY_PARTS​​​​_​IN_​ASSEMBLY_​DRAWING

Categorie

Bout maatvoering

Als u positiemaatlijnen voor gaten in enkele aansluitende onderdelen in merktekeningen wilt maken, stelt u deze variabele in op TRUE. Als u geen positiemaatlijnen voor gaten wilt maken, stelt u deze in op FALSE. De standaardwaarde is TRUE.