Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​POP_​MARK_​SYMBOL

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​POP_​MARK_​SYMBOL

XS_​POP_​MARK_​SYMBOL

Categorie

Tekening eigenschappen

Gebruik deze om het aangepaste centerpuntsymbool te definiëren dat voor centerpunten in tekeningen moet worden gebruikt. De standaard is xsteel@0 , wat betekent dat u symboolnummer 0 in het symboolbestand xsteel gebruikt.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen