Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​POP_​MARK_​HEIGHT

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​POP_​MARK_​HEIGHT

XS_​POP_​MARK_​HEIGHT

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u de hoogte definiëren van een aangepast centerpuntsymbool dat in een tekening wordt weergegeven. Voer een decimale waarde in millimeters in. De standaardwaarde is 2.0.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen