Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​POP_​MARK_​COLOR

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​POP_​MARK_​COLOR

XS_​POP_​MARK_​COLOR

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u de kleur van een aangepast centerpuntsymbool definiëren dat in een tekening is weergegeven. Voer een geheel getal in. De standaardwaarde is 1 (wit). Andere mogelijke waarden zijn:

Waarde

Centerpuntkleur

0

Zwart

2

Rood

3

Groen

4

Blauw

5

Cyaan

6

Geel

7

Magenta

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen