Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​POLYBEAM_​CHORD_​TOLERANCE

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​POLYBEAM_​CHORD_​TOLERANCE

XS_​POLYBEAM_​CHORD_​TOLERANCE

Categorie

Snelheid en nauwkeurigheid

Gebruik deze variabele om de koordetolerantie voor gebogen polyprofielen te definiëren. Voer de waarde in millimeters in. De standaard is 1.0.

De variabele XS_POLYBEAM_MAX_ANGLE_BETWEEN_CS werkt als een beperkende factor op XS_POLYBEAM_CHORD_TOLERANCE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen