XS_POINT​​​_CLOUD_CACHE​​​_FOLDER

2019

XS_POINT​​​_CLOUD_CACHE​​​_FOLDER

Categorie : Bestandslocaties

Gebruik deze variabele om de map te definiëren waar de puntwolkgegevens worden opgeslagen. De map is standaard %LocalAppData%\Trimble\TeklaStructures\PointClouds , bijvoorbeeld C :\Users\<gebruiker>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\PointClouds.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.