Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​PML_​EXPORT_​USE_​ADDITIONAL_​CUT_​DIST

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​PML_​EXPORT_​USE_​ADDITIONAL_​CUT_​DIST

XS_​PML_​EXPORT_​USE_​ADDITIONAL_​CUT_​DIST

Categorie

Exporteren

In enkele oudere versies van Tekla Structures werd 1 mm in de lengte toegevoegd aan de gefitte onderdeeluiteinden in de PML-export. Stel deze variabele in op TRUE om nieuwere versies de lengte te laten toevoegen. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen