Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​PLOT_​VIEW_​FRAMES

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​PLOT_​VIEW_​FRAMES

XS_​PLOT_​VIEW_​FRAMES

Categorie

Afdrukken

Als u tekeningvensterkaders wilt weergeven in afgedrukte en geëxporteerde tekeningen, stelt u XS_PLOT_VIEW_FRAMES op TRUE in. FALSE is de standaardwaarde.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen