XS_​PIXEL_​TOLERANCE

2019

XS_​PIXEL_​TOLERANCE

Categorie

Model venster

Met deze variabele kunt u het zoekgebied van de snapfunctie definiëren. Elk object heeft een zoekgebied, waarmee wordt gedefinieerd hoe dichtbij u een positie moet selecteren. Wanneer u een selectie maakt binnen het snapgebied van een object, wordt in Tekla Structures automatisch naar het dichtstbijzijnde selecteerbare punt van dat object gesnapt. Voer de waarde in pixels in. De standaardwaarde is 10.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.