XS_​PART_​POSITION_​TO_​LEADING_​EDGE_​IN_​COLUMNS_​ALSO

2019

XS_​PART_​POSITION_​TO_​LEADING_​EDGE_​IN_​COLUMNS_​ALSO

Categorie

Onderdeel maatvoering

Stel deze variabele op TRUE in (de standaardinstelling) om de onderdeelpositie ten opzichte van de voorzijde voor kolommen te bematen. Als u dit niet wilt, stelt u deze in op FALSE. De standaardwaarde is TRUE.

U moet ook de variabele XS_​PART_​POSITION_​TO_​LEADING_​EDGE instellen op TRUE.

Raadpleeg voor meer informatie over het gebruik van variabelen bij het toevoegen van maatlijnen aan platen Maatlijnen aan platen toevoegen.