XS_​PART_​POSITION_​TO_​LEADING_​EDGE

2019

XS_​PART_​POSITION_​TO_​LEADING_​EDGE

Categorie

Onderdeel maatvoering

Stel deze variabele in op TRUE (standaard) om de positie van liggers ten opzichte van de voorzijde te bematen. Als u dit niet wilt, stelt u deze in op FALSE. Om deze variabele toe te passen moet de variabele XS_USE_PLATE_SIDE_POSITIONING worden uitgeschakeld.

Voor kolommerken moet u ook de variabele XS_PART_POSITION_TO_LEADING_EDGE_IN_COLUMNS_ALSO instellen op TRUE.

Raadpleeg voor meer informatie over het gebruik van variabelen bij het toevoegen van maatlijnen aan platen Maatlijnen aan platen toevoegen.