XS_​PART_​POSITION_​TO_​EDGE_​NEAREST_​TO_​NEIGHBOUR

2019

XS_​PART_​POSITION_​TO_​EDGE_​NEAREST_​TO_​NEIGHBOUR

Categorie

Maatvoering: Onderdelen

Stel deze variabele in op TRUE om de positie van onderdelen te bematen tot de rand die zich het dichtst bij het aansluitende onderdeel bevindt. De standaard is FALSE.

In de onderstaande afbeelding zijn de aansluitende onderdelen in het model blauw en de maakpunten van de plaat worden weergegeven.

Raadpleeg voor meer informatie over het gebruik van variabelen bij het toevoegen van maatlijnen aan platen Maatlijnen aan platen toevoegen.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model hetzelfde.