XS_​PART_​POSITION_​NUMBER_​FORMAT_​STRING

2019

XS_​PART_​POSITION_​NUMBER_​FORMAT_​STRING

Categorie : Nummering

Gebruik deze optie als u wilt dat in Tekla Structures alleen letters in onderdeelnummers worden gebruikt.

Voer een willekeurige combinatie van de volgende opties in:

Optie

Beschrijving

%PART_PREFIX%

De onderdeelprefix die in de onderdeeleigenschappen in het eigenschappenpaneel is gedefinieerd.

%PART_POS%

Het onderdeelpositienummer dat door het startnummer (vanuit onderdeeleigenschappen in het eigenschappenpaneel) en de laatste positie in die nummerreeks is gedefinieerd.

%PART_POS_WITH_LETTERS%

Gelijk aan de vorige optie, maar met letters.

Gebruikt standaard de letters A – Z, maar u kunt ook geldige letters definiëren met de variabele XS_VALID_CHARS_FOR_PART_POSITION_NUMBERS.

De optie positienummer/-letter kan ook een suffix bevatten waarmee het minimale aantal cijfers (of letters) wordt gedefinieerd, bijvoorbeeld: %PART_POS.3%. Dit voorbeeld resulteert in een eerste onderdeelnummer van 001, als tweede 002 enzovoort.