XS_​PART_​DIMENSION_​PLANES_​TABLE

2019

XS_​PART_​DIMENSION_​PLANES_​TABLE

Categorie

Onderdeel maatvoering

Met deze optie kunt u het pad aangeven naar het gebruikergedefinieerde onderdeel maatvoeringstabel. Deze tabel definieert de vlakken waarin de maatlijnen worden gemaakt. Mogelijk wilt u bijvoorbeeld ronde staven in Tekla Structures tot het midden van het profiel in plaats van de referentielijn laten bematen.

U kunt ook een bestandsnaam als waarde gebruiken. Als de waarde een bestandsnaam is, wordt in Tekla Structures gezocht naar het bestand in de model-, project-, bedrijfs- en profielmappen (in deze volgorde).

Dit is een systeemspecifieke variabele.

Voorbeeld

XS_PART_DIMENSION_PLANES_TABLE=%XS_PROFDB%\dim_planes_table.txt