XS_​NO_​END_​VIEWS_​TO_​INCLUDED_​SINGLE_​DRAWINGS

2019
Tekla Structures

XS_​NO_​END_​VIEWS_​TO_​INCLUDED_​SINGLE_​DRAWINGS

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Stel deze variabele in op TRUE (standaard) om te voorkomen dat in Tekla Structures eindaanzichten worden gemaakt wanneer u een merktekening maakt en ervoor kiest de onderdeeltekeningen op te nemen. Als u dit niet wilt, stelt u deze in op FALSE.

Als u geen waarde invoert, worden in Tekla Structures eindaanzichten gemaakt op basis van de eigenschappen van de onderdeeltekeningen.