XS_​MODEL_​BACKUP_​DIRECTORY

2019
Tekla Structures

XS_​MODEL_​BACKUP_​DIRECTORY

Categorie: Bestandslocaties

Voer het pad in van de map die de back-ups van de Tekla Structures -modelbestanden bevat. De standaardwaarde is ..\TeklaStructuresModels\\backup\.

De back-upmap kan zich niet direct onder de werkelijke modelmap bevinden, aangezien dit een oneindige lus kan veroorzaken. Als u de back-upmap in de modelmap definieert, negeert Tekla Structures het pad en wordt de standaardmap in plaats daarvan gebruikt.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.