Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​MIN_​NUMBER_​OF_​PART_​MULTI_​CHARACTERS

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​MIN_​NUMBER_​OF_​PART_​MULTI_​CHARACTERS

XS_​MIN_​NUMBER_​OF_​PART_​MULTI_​CHARACTERS

Categorie : Nummering

Hiermee stelt u het minimum aantal tekens in multinummers voor onderdelen in.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Als u deze variabele op 3 instelt, is de notatie van het multinummer 101aaa.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen