Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​MAX_​DEVIATION_​FOR_​CURVED_​PART_​EDGES

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​MAX_​DEVIATION_​FOR_​CURVED_​PART_​EDGES

XS_​MAX_​DEVIATION_​FOR_​CURVED_​PART_​EDGES

Categorie

Concrete Detailing

Als u een onderdeel voortoogt, vallen alle hoekpunten in Tekla Structures op een cirkellijn, maar de tussenliggende punten zijn een schatting. Gebruik deze variabele om een limiet te stellen aan deze tussenliggende punten.

Definieer de waarde in millimeters. De standaardwaarde is 2.0. De mimimumwaarde is 0.1.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen