XS_​DRAWING_​VIEW_​DIRECTION_​MARK_​SYMBOL_​TOP

2019

XS_​DRAWING_​VIEW_​DIRECTION_​MARK_​SYMBOL_​TOP

Categorie : Tekening eigenschappen

Met de volgende variabelen kunt u voor elk type basisvenster (voor, boven, achter, onder) het pijlsymbool definiëren dat in richtinglabels voor doorsneden en eindaanzichten wordt gebruikt:

• XS_DRAWING_VIEW_DIRECTION_MARK_SYMBOL_FRONT

• XS_DRAWING_VIEW_DIRECTION_MARK_SYMBOL_TOP

• XS_DRAWING_VIEW_DIRECTION_MARK_SYMBOL_BACK

• XS_DRAWING_VIEW_DIRECTION_MARK_SYMBOL_BOTTOM

Tekla Structures gebruikt standaard het symboolnr. 66 in het bestand xsteel.sym (dat zich meestal in de map \environments\common\symbols\ bevindt).

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.