XS_​DRAWING_​VIEW_​DIRECTION_​MARK_​SYMBOL_​FRONT

2019

XS_​DRAWING_​VIEW_​DIRECTION_​MARK_​SYMBOL_​FRONT

Categorie

Tekening eigenschappen

Met de volgende variabelen kunt u het pijlsymbool definiëren dat wordt gebruikt in richtinglabels voor doorsneden en vensters, voor elk type basisvenster (voor, boven, achter, onder):

• XS_DRAWING_VIEW_DIRECTION_MARK_SYMBOL_FRONT

• XS_DRAWING_VIEW_DIRECTION_MARK_SYMBOL_TOP

• XS_DRAWING_VIEW_DIRECTION_MARK_SYMBOL_BACK

• XS_DRAWING_VIEW_DIRECTION_MARK_SYMBOL_BOTTOM

Standaard wordt in Tekla Structures het symboolnummer 66 gebruikt in het bestand xsteel.sym (dat zich meestal bevindt in de map \environments\common\symbols\ ).

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.