XS_​DRAW_​HORIZONTAL_​VIEW_​SHORTENING_​SYMBOLS_​TO_​PARTS

2019

XS_​DRAW_​HORIZONTAL_​VIEW_​SHORTENING_​SYMBOLS_​TO_​PARTS

Categorie

Eigenschappen tekening

Stel deze variabele op TRUE in om inkortsymbolen in een horizontaal venster automatisch weer te geven. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model hetzelfde.

Beperkingen

• Inkortsymbolen worden niet weergegeven in overzichttekeningen.

• Inkortsymbolen worden niet weergegeven in kokervormige doorsneden of kanaalvormige doorsneden.