Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​DELETE_​UNNECESSARY_​DG_​FILES_​SAFETY_​PERIOD

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​DELETE_​UNNECESSARY_​DG_​FILES_​SAFETY_​PERIOD

XS_​DELETE_​UNNECESSARY_​DG_​FILES_​SAFETY_​PERIOD

Categorie

Tekeningeigenschappen

Met deze geavanceerde optie wordt de tijdsperiode vastgelegd waarna overbodige tekeningbestanden worden verwijderd. Voer de gewenste periode in dagen in. De variabele wordt standaard ingesteld op 7.

Attentie:

Het wordt aanbevolen de waarde van deze variabele alleen te wijzigen als u een ervaren gebruiker van Tekla Structures bent.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen