Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2019 Table of Contents

XS_​DELETE_​UNNECESSARY_​DG_​FILES

Toegevoegd April 2, 2019 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2019

XS_​DELETE_​UNNECESSARY_​DG_​FILES

XS_​DELETE_​UNNECESSARY_​DG_​FILES

Categorie

Tekeningeigenschappen

Stel de variabele in op TRUE (standaard) om onnodige tekeningbestanden te verwijderen.Als u dit niet wilt, stelt u deze in op FALSE.Met deze variabele worden de dg-bestanden die ouder zijn dan zeven dagen verwijderd. Dit is de standaardwaarde voor de variabelen van XS_DELETE_UNNECESSARY_DG_FILES_SAFETY_PERIOD.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen